Dobrodošli u Polikliniku Ćosić

U Poliklinici Ćosić radi niz brojnih stručnjaka iz raznih područja i grana medicine. Pacijenti mogu birati usluge između nekoliko grana medicine – ginekologije i porodništva, interne medicine, dermatovenerologije, urologije, psihijatrije, oftalmologije i fizikalne medicine, rehabilitacije i reumatologije.

Poliklinika nudi i preventivne preglede, ultrazvuk abdomena, kontrolu rada srca, tlaka. Pacijente se savjetuje o načinu života, rješavanju bolesti gastrointestinalnog sustava, bolesti bubrega, jetre, CD bubrega i abdominalne aorte.

Nudimo i preventivne preglede štitnjače, nadbubrežnih žlijezda, debljine, osteoporoze. Tu su i kardiološki i urološki pregledi. Vrše se i pregledi mladeža, bolesti kože, crvenilo lica. Liječe se spolne bolesti, bris uretre na HPV i ostale uzročnike upale i bolesti. Nudimo i ultrazvuk pregled dojke, CD vrata, obje noge i ruke.

Poliklinika Ćosić ima i nutricionista koji savjetuje oko promjene životnih navika, procjenjuje stanje zdravlja, kako riješiti tegobe debljine i suvremenog načina življenja, kako prilagoditi prehranu kroničnim bolestima od kojih bolujemo. Nutricionist može i sastaviti jelovnik, analizirati stanje tijela, ako postoji manjak vitamina, konzultirati kako iste nadoknaditi.

Poliklinika Ćosić

Riječ naše glavne liječnice

“U Poliklinici Ćosić vodimo trudnoće, uz prekoncepcijsku obradu, suvremeni intenzivni nadzor po svjetskim standardima, trodimenzionalni i četverodimenzionalni ultrazvučni pregled, te upute o trudnoći i roditeljstvu. Obavljamo preglede kombiniranog probira u 12. i 13. tjednu trudnoće radi utvrđivanja rizika za kromosomopatije, te NIFTY test koji se radi kod trudnica s abnormalnim ultrazvučnim nalazom. Test se radi i kod trudnica s abnormalnim biokemijskim probirom, kod onih kod kojih kombinirani probir pokazuje visoki ili umjereno visoki rizik, te kod trudnica s odgovarajućom obiteljskom anamnezom, kao i kod svih koje to žele. Time se smanjuje broj amniocenteza i rizika od pobačaja jer se test radi iz krvi majke”

doc. dr. sc. Vesna Ćosić

dr. med. spec. ginekologije i opstetricije

Imate pitanje ili se želite naručiti?

Kontaktirajte nas telefonom za vrijeme radnih sati i saznajte sve što vas zanima

Are you ready for a consultation?

Your treatment will be performed by licensed therapist. Schedule your appointment now!